Monday, November 15, 2010

dah cecah angka 20 la...

haa. betul tu. dah cecah angka 20 tau. tapi ape yang cecah 20 nye? cube lu teka. haa..

duit? salah. takkan la duit ade 20 hengget je. miskin la camtu. haha. kalau 20k takpe gak. teka lagi...

gf?! falehotak la sampai 20! ingat wa playboy ke ape? ini bukan main-main. haha. wa takde gf la. sedih kan? wuwuwu. nak tau cite tak? macam ni. dulu, wa ade la suke......

eh eh. lari topik dah ni!

kembali ke topik asal. kalau lu nak tau, yang cecah angka 20 tu adalah umur wa! yeah! wa dah menjadi seorang 20-an. huhuhu. bole ke excited pasal ni? rase macam tak normal je. ahhh. tak kesah la. yang penting wa happy. hahaha. tanggal 14/11, iaitu hari ahad lepas...

eh? semalam eh? laaa. rase lame je. tak sedar pulak wa. baru masuk 20 da nyanyuk. alaahai. takpe la. sambung cite. semalam birthday wa....

jap jap. rase pelik la bahasakan diri wa ni. rase name cam wawa pulak. auww. tak sanggup nyah. hahaha. tukar tukar. gune gua lah. baru brader brader..

sambung lagi cite. semalam birthday gua. tapi sedihnye tak disambut oleh sape sape. sob sob. family gua pon bole lupe. aduyai. bengkek betol gua. haha. tapi gua cool sebab kawan kawan gua sume wish birthday gua! hoho. terharu gile beb! tengs la lu orang semua. gua sayang lu orang! jom makan roti canai! gua belanje. seyes beb! gua tak pernah rase terharu macam ni. gile ramai wish birthday gua. tak sangke langsung gua. tak tau la nak cakap camne ape gua rase bile ramai gile wish. happy tersangat la wei!

ape pon, gua tetap rindukan mak gua yang tak balik balik lagi dari mekah. 30/12 ni baru dia balik. kalau tak, bole sambut ngan mak gua. dia selalu ingat birthday gua tau. uhuk uhuk. mak, balik la cepat!

10 comments:

  1. sedeyhnyo...;(

    t blnjo sku roti canai deyh.
    haha

    ReplyDelete
  2. haha. lawak la kau judeng!
    ohh, dah 20-an nie.
    hahah. matured la siket oih...
    erm aku pnya birthday lambat lagi.
    nnti bole blnje kau roti arab la
    ups siket eh ?
    heheh...

    ReplyDelete
  3. haha.roti arab faveret tuu.sedap gile!

    ReplyDelete
  4. roti cheese?blanje aku meh.kruk kruk..

    ReplyDelete
  5. awak :)
    happy birthday.

    ReplyDelete
  6. eh?eh?anonymous!
    haha.tenkiu anonymous.. :)

    ReplyDelete